Communicatie, marketing of reclame?

De termen communicatie, marketing en reclame worden te pas en te onpas door elkaar gebruikt.

Reclame en marketing worden vaak in hetzelfde vak gestopt. Het verschil is simpel uit te leggen:

Communicatie is het koepelbegrip waar alle drie de termen onder vallen. Reclame en marketing zijn vormen van communicatie. Ook lichaamstaal is communicatie.
Marketing is de verzamelnaam voor de manier waarop u met uw markt communiceert, waarmee u uw boodschap, product, dienst, onderneming of project in de markt zet. Onder marketing vallen uw marketingstrategie en uw marketingacties (waaronder reclame).
Reclame is de nauwste communicatievorm van de drie. Het is het soort communicatie waarvan zenders ‘eisen’ dat u ze ziet.

Historische ervaring

Al tientallen jaren maakt TPAdvertising advertentie- en drukwerkcampagnes, waarbij ruim 20 jaar effectieve websites.
Profiteer van de ruime ervaring van eigenaar Ton Petiet en de andere specialisten die desgewenst ingeschakeld kunnen worden.

Hedendaagse communicatie

Ondernemen is bijblijven, bij voorkeur een stap vóór blijven op de concurrentie. Samenwerking zoeken met bedrijven die de passie delen en het vertrouwen meer dan waard zijn. Voor al uw off- en online uitingen is TPAdvertising een uitstekende partner, als compleet reclamebureau of voor freelance opdrachten. Vanuit Dordrecht, Hollands oudste stad, worden de modernste technieken ingezet!
.

> Medianieuws