Communicatie, marketing of reclame?

 

De termen communicatie, marketing en reclame worden vaak door elkaar gebruikt, maar ze hebben verschillende betekenissen.

Communicatie is het proces waarbij informatie wordt uitgewisseld tussen mensen of organisaties. Marketing is een breder begrip dat zich richt op het onderzoeken van de behoeften en wensen van klanten en het ontwikkelen van producten of diensten die aan die behoeften voldoen.

Reclame is een vorm van marketing die zich specifiek richt op het gebruik van verschillende media om consumenten te informeren over producten of diensten en hen te overtuigen.

Historische ervaring

Met een historische ervaring van tientallen jaren heeft TPAdvertising advertentie- en drukwerkcampagnes ontwikkeld en meer dan 20 jaar ervaring in het creëren van effectieve websites. Profiteer van de uitgebreide ervaring van eigenaar Ton Petiet en de andere specialisten die indien nodig kunnen worden ingeschakeld.

Hedendaagse communicatie

Ondernemen is bijblijven, bij voorkeur een stap vóór blijven op de concurrentie. Samenwerking zoeken met bedrijven die de passie delen en het vertrouwen meer dan waard zijn. Voor al uw off- en online uitingen is TPAdvertising een uitstekende partner, als compleet reclamebureau of voor freelance opdrachten. Vanuit Dordrecht, Hollands oudste stad, worden de modernste technieken ingezet!
.

> Medianieuws